"Fiţi, dar, voi desăvârşiţi precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este".


Matei 5:48

duminică, 30 ianuarie 2011

despre Cer si anticer

Mă uitam aseară la televizor, de fapt mai bine spus am încercat să mă uit aseară la televizor...numai filme cu îngeri ai întunericului. Rămâi surprins la ce se uită lumea.
Aş vrea să spun câte ceva despre ceea ce am văzut. În realitatea nostră, chiar dacă pecepem sau nu, există mai multe Ceruri. Există zece Ceruri şi un anticer. Să fiu mai explicit...
În primul Cer, există Îngeri. Sunt oamenii ce au evoluat când Pământul era în stadiu de lună.
În al doilea Cer există Arhangheli. Sunt Îngerii evoluaţi la cerul superior lor.
În al treilea Cer există Arhaii. Sunt Arhangheli evoluaţi la cerul superior.
Şi tot aşa cu Stăpâniri, Domnii, Puteri, cu Serafimi cu Heruvimi sau Tronuri.
În paranteză fie spus că există şi pentru evoluţia oamenilor există zece “ceruri”, sau etape de evoluţie. Şi omul evoluează de la cerul doi la cerul trei, la cerul patru şi, tot aşa până la cerul nouă. La al zecelea cer eşti Înger. Şi apoi îţi începi evoluţia în ceruri şi nu mai eşti obligat să te reîncarnezi. Aşa se poate explica de ce oamenii au niveluri de Conştiinţă diferite. Conştiinţă ce nu are legătură cu inteligenţa. O repet! Inteligenţa este expresia vieţii actuale, iar Conştiinţa este expresia tuturor vieţilor de până acum. Este expresia evoluţiei spiritului în toate vieţile lui. În toate încarnările lui. Şi reîncarnările lui. Şi reîncarnările lui… De aceea inteligenţa nu are nicio legătură cu Conştiinţa.
Nivelul de Conştiinţă corespunde cerului în care te afli. Cu cât nivelul Conştiinţei este mai înalt, cu atât cerul în care te afli este mai sus. Şi prin urmare evoluţia ta se apropie de sfârşit. Mă rog, evoluţia de pe Pământ. Ajungând la stadiu de Înger, începi un alt “capitol” al evoluţiei tale.
Voiam să spun de ceruri şi de anticer. După cum vedeţi există multe fiinţe evoluate. Pe multe trepte. La anticer este simplu. Există la stadiu de îngeri. Aşa numitele  fiinţe ale întunericului sunt la stadiu de îngeri. Aşa că puterile lor sunt limitate. Adică sunt mai mari decât a oamenilor, căci sunt mai evoluaţi decât oamenii, excepţie făcând Îngerii ce s-au încarnat pe Pământ la voia lor, pentru a ajuta la evoluţia omenirii. Dar, peste Îngeri există Arhangheli, Arhai, Stăpâniri, Heruvimi, Serafimi, şi mulţi alţii ce au puteri cu mult peste ai acestor îngeri ai întunericului. De aceea mă întreb de fiecare dată şi mă minunez în acelaşi timp, de ce L-o fi ispitit diavolul pe Iisus în pustie. Căci distanţa dintre puterile lor şi înţelegerile lor este aşa de mare, încât nici nu ma miră ca Iisus a rezistat tentaţiei. De fapt această tentaţie nu avea sorţi de izbândă dinainte de a începe. A fost absolut inutilă.
În concluzie fie spus că răul şi-a oprit evoluţia, dar iubirea şi-o continuă. La nesfârşit.

2 comentarii:

  1. Multumim,am o intrebare: se poate sa evoluezi de la un cer la altul fara sa fi pe pamant? Nu stiu daca am intrebat cum trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca esti neincarnat, nu. daca esti pe alte planete, da.

    RăspundețiȘtergere