"Fiţi, dar, voi desăvârşiţi precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este".


Matei 5:48

sâmbătă, 7 aprilie 2012

despre lumea de azi

Ma uitam deunazi a o emisiune pe TV despre niste politisti din State care tot prindeau la drogati si I duceau intr-o clinica de dezintoxicare. Si la un moment dat s-au dus chiar sa vorbeasca cu o parte din oamenii care erau internati acolo. Erau oamenii de  varsta a doua-a treia care recunosteau ca au fost dependent de droguri, respectiv alcool. Si unul dintre ei spunea ca a scapat de multa frica de camd a ajuns acolo. Acum, ce se va intampla cu ei cand vor iesi de acolo? De fapt de ce ei nu vor fi decat in extreme de rare cazuri, salvati? Vindecati, reintegrati in societate?
Din pacate, oamenii nu realizeaza ca aceste dependente si apucaturi sunt influente exterioare si nicidecum ceva interior. Intrucat cei mai multi dintre noi nu acceptam ca exista tot felul de influente ale entitatilor ce se gasesc “din plin” printre noi, putem  pe seama unor slabiciuni ale noastre. Si atunci ce este de facut? Caci nu se va rezolva problema asta niciodata. Este ca si cu medicina alopata. Nu vndeca nimic atata timp cat nu realizam ca boala nu este o expresie intamplatoare si de sine statatoare. Poti lua tratament de tensiune, adica hipotensor, pana la adanci batraneti daca tu menti acelasi stil de trai si reactionezi la fel la stimuli externi. La ceea ce ti se intampla. Exista o vorba: “nu este important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla”. Revenind..
Cum se poate regla aceasta situatie?  Simplu. Incercand sa crestem oamenii spiritual. Moral. Cu bun simt. Atnci cand in scloala se va preda adevaratele legi morale, adevaratele istorii, adevaratele realitati,atunci cand in scoala si in familie, evident, vor fi invatati copiii ca exista viata si daca tu nu o vezi sau daca nu este demonstrata stiintific, cand adevarata religie si nu dogmele ne vor fi invatate de catre preoti, atunci lumea va intra pe un fagas bun.
Lumea va realiza ca exista un Dumnezeu, ca exista tot felul de spirite ce ne ajuta sau dimpotriva incearca sa ne impiedice, ca exista tot felul de entitati elementale ce ne pot ajuta la scopul nostru principal din viata traita in incarnare. Atunci cand adevarurile astea vor fi intelese, intr-o prima faza si apoi traite, asa incat sa faca parte din viata noastra, atunci lumea nu va mai avea nevoie de droguri, de alcool, de alte stimulente.
Atunci cand lumea va realiza ca scopul nostru pe acest pamant nu este de a ne satisface nevoile material ci pe acelea spiritual (fara a le neglija in schimb pe acelea materiale), atunci lumea nu va mai fi depresata, cu diverse boli psihice sau cu asa de labili psihic. Nu poti scapa de depresie decat intr-un singur fel. Eliminand entitatea/entitatile care intretin depresia. Daca nu, poti lua buline “cu carul”.
Intotdeauna, ei atunci cand vor pleca din acele centre, unde vointa individuala creste prin diverse mijloace, vor veni si acele entitati care il vor determina pe cel ce tocmai "s-a vindecat" sa se reapuce de acele droguri, indiferent cum se numesc, care vor determina intr-un final acapararea sufletului pentru inca cateva mii de ani. Sau poate sute de mii de ani. 
Asa ca, pana oamenii vor realiza aceste lucruri, ne vom mai chinui un picut, stand in bezna  si intrebandu-ne,  eventual blamand pe unul sau pe altul sau chiar pe Dumnezeu pentru ceea ce vom avea parte in aceasta viata.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu