"Fiţi, dar, voi desăvârşiţi precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este".


Matei 5:48

luni, 4 iunie 2012

Misiunea Divina

Ma gandeam deunazi la misiunea divina.  Multa lume  (ma rog, dintre cei treziti) arata un interes deosebit cu privire la misiunea divina. “Ai aflat ce misiune divina ai ?” m-a intrebat cineva.
Dar care este “treaba” cu misiunea divina? Un spirit atunci cand vine la incarnare are o anumita karma, un anumit destin, mai bine spus. In functie de vietile lui anterioare vine cu un bagaj energoinformational pe care trebuie sa si-l echilibreze. Intr-o masura mai mare sau mai mica. Astfel fiecare dintre noi are o anumita misune divina. Unul are ca misiune sa ingrijeasca in aceasta viata de copii, unul are ca misune divina sa aduca bucurie in randul batranilor, copiilor, sau mai stiu eu ce. In functie de aceasta misiune, unii pot afla si cat mai au de trait pe acesta lume. In mod indirect. Ei, daca ti-ai realizat misiunea divina atunci te poti intoarce. Daca nu, mai stai. Cam asta este cu misiunea divina pe crae trebuie sa o realizezi intr-o anumita incarnare.

Eu insa, cred ca mai exista o misiune divina, pe langa aceea de rezolvat intr-o viata. O misiune divina cu mult mai importanta. Aceea de intoarcere Acasa. Aceea de mantuire, de realizare a Sinelui, de eliberare. In momentul in care te-ai mantuit, misiunea divina pe care trebuiai sa o rezolvi in viata respective nu mai conteaza. Ai realizat misiunea misiunilor. Cea mai importanta misiune . dupa ce te realizezi, dup ace te intorci de unde ai plecat, dup ace te intorci in Dumnezeu, nu mai conteaza nimic. Ai indeplinit misiunea divina pe toate vietile, daca pot spune asa. Asta o consider eu misiunea divina cea mai importanta din cate misiuni divine exista. Ar trebui toti sa ne raportam la acesta misiune divina si nu la cele care nu fac decat sa ne duca la alte si alte reincarnari. Mantuindu-te nu te mai incarnezi si reincarnezi. Nu mai intri in samansara. Te intorci Acasa pentru totdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu