"Fiţi, dar, voi desăvârşiţi precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este".


Matei 5:48

luni, 22 noiembrie 2010

Lumile paralele


Am scris în cartea mea despre posibilitatea existenţei unui aşa zis Multivers. Cum că, orice dimensiune poate fi considerată un univers, iar toate universurile adunate determină un Multivers. Aşa cum printr-o linie poţi trasa o infinitate de puncte, prin fiecare punct poate fi definit un plan si chiar o dimensiune. Asadar ar exista o infinitate de planuri ce întretaie acea linie şi, în consecinţă, o infinitate de dimensiuni. Asta este un exemplu în 2D! Se poate extrapola si la 3D. 
Daca există o infinitate de dimensiuni, o INFINITATE, atunci poate exista simultan o infinitate de planete Pamant. O infinitate de istorii (cate una pentru fiecare posibilitate). De exemplu, undeva într-o anumită dimensiune, Hitler ar fi câştigat războiul din anii `40. Sau Iliescu nu l-ar fi dat jos pe Ceauşescu. Sau Băsescu n-ar fi preşedinte. Sau, sau… o infinitate.  Atunci, în acea infinitate, noi ne putem creea propria realitate. Există realităţi pentru fiecare individ. Asta o stiu, acum încerc să o explic altfel. Fiecare realitate există pe o anumita frecvenţă de vibraţie. În momentul în care nouă ne creşte vibraţia ne mutăm într-o realitate pe care noi am creat-o într-o altă dimensiune paralelă, în care determinăm să ne întâlnim cu alte persoane de aceeaşi vibraţie, cu aceleaşi căutări.  Realitatea este proprie creatie. Practic, atunci când Mahatma Gandhi spunea că trebuie să te schimbi pe tine însuţi, dacă vrei să schimbi ceva în lume, de fapt la asta cred că se referea. Schimbându-te pe tine, vei trăi în realitatea creată de tine, iar cei ce vor interactiona vor putea alege pentru ei, în virtutea liberului lor arbitru dacă vor să se schimbe şi ei, ca şi tine.
Am văzut un filmuleţ în care cineva făcea chanelling cu un extraterestru. Şi el făcea o analogie: vii acasă te aşezi în faţa televizorului si îl deschizi. Ştii că ai un număr de canale dar vrei să vezi un anumit program de pe un anumit canal. Setezi televizorul pe o anumită frecvenţă pentru ca să vezi acel program. Aşa şi cu dimensiunile paralele. Ele coexistă, ca si posturile TV, dar nu poţi accesa decât un singur post într-un anumit moment. Dimensiunile paralele fiind asemănătoare între ele, nu realizezi când treci dintr-un plan într-altul. Dintr-o realitate într-alta. Practic realitatea ne-o construim singuri, doar trebuie să mai şi intrăm în ea. În momentul în care ai schimbat realitatea, viaţa ta este altfel. Este viaţa pe care ţi-ai dorit-o, este viaţa pe care vrei s-o trăieşti. De aceea, printre altele este bine să nu doreşti răul nimănui, căci poate înfluenţa realitatea pe care o construieşti pentru tine. Chiar dacă nu eşti conştient în acel moment de asta. Construindu-ţi realitatea ajungi să şi trăieşti în ea. Când? Depinde de tine.
Schimbă un pic percepţia asupra lumii, nu? 

4 comentarii:

  1. Exista vreo posibilitate sa trec din universul asta in universul in care sunt multimiliardar in euro, mormon cu 12 sotii, toate fotomodele?

    RăspundețiȘtergere
  2. bine-nteles. doar tu iti construiesti realitatile!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. pareai normal cand veneai cu oua si branza pe la cafenea. crezi ca ai putea sa te intorci la vremurile alea?
    un pacient normal de la oras.:)

    RăspundețiȘtergere